Het webinar over gezond tuinieren is online te volgen na aanmelding.
Het webinar over gezond tuinieren is online te volgen na aanmelding. (Foto: )

Gezond tuinieren, in harmonie met de natuur

Vanaf maart dit jaar hebben de bibliotheken in Nederland direct veel activiteiten verplaatst naar het internet. Daarmee worden zeer veel enthousiaste gebruikers bereikt. Samen zijn de bibliotheken Breda, Den Bosch, Eindhoven, Dommeldal, Helmond-Peel, Midden-Brabant en Veldhoven gestart met het programmeren van diverse webinars. Een webinar is een online lezing, die je dus thuis vanachter je laptop kunt volgen.

Heeze-Leende - Op dinsdagavond 23 juni, van 20.00 tot 21.30 uur staat weer een webinar op het programma. Dit keer over gezond tuinieren, in harmonie met de natuur. Het webinar is gratis te volgen, maar wel na aanmelding. Aanmelden kan via de websites van de bibliotheken.


Aan de slag
De lente is begonnen.
We zijn allemaal meer thuis.
Meer tijd dus, om even stil te staan bij je tuin en heerlijk buiten zijn.
Hoe maak je van je tuin een gezonde eetbare tuin, een overvloedige tuin, met een gezonde bodem en een gezond geheel? Tijdens het webinar op 23 juni neemt Marije van der Park je in 7 stappen mee door jouw tuin. Je verdiept daarmee je kennis op een eenvoudige manier. En na het webinar kun je direct de 7 stappen in jouw eigen tuin toepassen. Er is ook gelegenheid om vragen en voorbeelden in te brengen.


Tip: Houd papier en potlood bij de hand èn een plattegrond van je tuin, zodat je aantekeningen kunt maken en direct de 7 stappen kunt integreren en schetsen.

Marije van der Park
Ontwerper, permaculturist en yogi, Marije van der Park ontwerpt en adviseert over bostuinen, ecosytemen en eetbare openbare ruimtes. Ook geeft zij regelmatig workshops voor kinderen en groene workshops voor volwassenen.

Aanmelden
Via de agenda van de websites van de organiserende bibliotheken word je geleid naar de bibliotheek Eindhoven waar je kunt aanmelden. Ook wanneer je niet live kunt kijken maar wel geïnteresseerd bent, kun je aanmelden, zodat je de volgende dag een mail met de reply link ontvangt.

Voor meer informatie over de bieb in Heeze-Leende ga je naar: www.bibliotheek
dommeldal.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden