De kantine van RKSV Sterksel wordt volledig gerenoveerd aan de binnenzijde.
De kantine van RKSV Sterksel wordt volledig gerenoveerd aan de binnenzijde. (Foto: )

RKSV Sterksel investeert in de toekomst

STERKSEL - De voetbalclub van Sterksel heeft een aantal flinke investeringen gedaan om klaar te zijn voor de toekomst. Vanwege het grote enthousiasme bij de leden van de club en het daarbij groeiend ledenaantal is besloten deze investeringen te doen.

Beregeningsinstallatie

Vanwege de intensieve belasting van de velden in Sterksel is het belangrijk dat er voldoende beregend kan worden. In het verleden gebeurde dit ‘handmatig’ met een haspel. Afgelopen periode is er echter geïnvesteerd in een volledig automatische beregeningsinstallatie voor het hoofdveld. Hierdoor is het mogelijk om automatisch het veld in ‘secties’ te beregenen en wordt het daardoor mogelijk om dit veld intensiever te gebruiken.

Renovatie kantine

De kantine van RKSV Sterksel wordt volledig gerenoveerd aan de binnenzijde. In deze renovatie wordt alles aangepakt van de bestuurskamer tot en met het bargedeelte en van plafond tot meubilair. Hierdoor krijgt de complete binnenzijde een moderne maar vooral ook gezellige look. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de vrijwillige en actieve hulp van vele leden. Ook is er rekening gehouden met genoeg ‘bergruimte’ in het gebouw waardoor alles netjes opgeborgen kan worden. De verwachting is dat de kantine medio juni gereed is.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden