Foto:

Boerenbruidspaar Koen & Loes gaan ervoor

Het kan niemand zijn ontgaan, de feesttent van de Kraaienvangers is inmiddels weer achter het gemeentehuis herrezen. De komende vier weken staan dus weer in het teken van feest, feest & nog eens feest. Aan Koen van der Velden & Loes Bogaert de eer om zaterdag 1 februari deze feestelijke periode af te trappen met hun eigen Boerenbruiloft.

HEEZE – Na een tocht door het dorp in een echte boerenkar zullen ze aanschuiven voor een boerenmaaltijd om een flinke bodem te leggen voor de avond die komen gaat. Want 's avonds gaat het gebeuren en kunnen ze niet meer terug. Middels een ludieke plechtigheid zullen ze elkaar het ja-woord gaan geven en zijn ze voor altijd in de onecht met elkaar verbonden.

't Inventielke zorgt voor de muzikale omlijsting en na de ceremonie barst het feest echt los met beats van de dj. Een echt bruiloftsfeest, maar dan 2.0.

Wees welkom

Kortom, ben je een vriend, vage kennis, familielid of gewoon iemand die wel van een gezellige avond houdt? Zit je bij een van hen in het team, wagenbouwersgroep of andere club? Dan ben je op zaterdag 1 februari vanaf 20.00 uur van harte welkom in de Kraaientent om deze feestelijke avond mee te komen vieren. En natuurlijk om hen een steuntje in de rug te geven.

Het bruidspaar stelt het zeer op prijs als ook jij deze avond erbij bent, dus graag tot dan.

Meer berichten