Jaap Robben bezoekt Literair Café Dommeldal

Schrijver/dichter Jaap Robben.
Schrijver/dichter Jaap Robben. (Foto: )

Zondag 2 februari, aanvang 14.00 uur, is schrijver Jaap Robben te gast in het Literair Café Dommeldal. Maak kennis met de schrijver van de prachtige romans Birk en Zomervacht. In de Kasteelhoeve in Geldrop vertelt Robben over zijn boeken en zijn ander werkzaamheden.

Regio - Jaap Robben (Oosterhout, 1984) is schrijver/dichter en theatermaker. Hij studeerde Milieu- en Maatschappij wetenschappen en ging naar de Koningstheater Akademie in Den Bosch. Van 2008 tot 2010 was Jaap de Stadsdichter van Nijmegen. Inmiddels woont hij in een oude boerderij in een klein dorpje aan de Rijn in Duitsland, niet ver van Nijmegen. In 2004 publiceerde hij vijf poëziebundels. Daarna volgde in 2010 het veelbesproken boek 'De Zuurtjes'. In 2012 verscheen het prentenboek 'Josephina'. Daarna debuteerde Robben in 2014 als romanschrijver met 'Birk'. In 2016 schreef Robben weer drie prentenboeken, met 'Suzie Ruzie' in de hoofdrol.

Dit jaar gaan Ronald Giphart en Jaap Robben samen op theatertournee met hun voorstelling 'Ja'. De schrijvers gaan doen waar ze het meest plezier in hebben: het publiek meenemen op een zowel ontroerende als hilarische ontdekkingsreis door de kronkels van hun geest.

Kaartjes voor 2 februari

Voor een ontmoeting met deze veelzijdige schrijver in het Literair Café Dommeldal, zijn de kaartjes te koop bij Boekhandel van Grinsven in Geldrop of via

www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten

Meer berichten