Atelier Artistique is gevestigd aan de Rul 22 in Heeze.
Atelier Artistique is gevestigd aan de Rul 22 in Heeze. (Foto: )

Atelier Artistique zet deuren open

Heeze - Op 11 januari er een open dag bij Atelier Artistique aan de Rul 22 in Heeze. Op deze prachtige locatie in de natuurrijke omgeving van de Strabrechtse Heide ligt het landelijk ingerichte schildersatelier. "Samen met de deelnemers wil ik de eigen creativiteit ontdekken en verder ontplooien", zegt Cara de Groof, die zelf al vele jaren schildert en de academische opleiding volgt in Arendonk en bij diverse gerenommeerde kunstschilders.
Binnen de openingstijden van het atelier is er de mogelijkheid om vrij te schilderen. Er worden ook workshops aangeboden zodat iedereen de gelegenheid heeft om meerdere technieken te ontdekken. Daarna kan je zelf aan de slag en kijken of het nieuwe bij je schilderstijl past. Er is altijd begeleiding aanwezig om je verder op weg te helpen en voor de beginnende en minder ervaren schilder wordt in een aparte groep extra uitleg en ondersteuning aangeboden.
Wie enthousiast is en graag wil schilderen in een inspirerende omgeving kan zich aanmelden bij Atelier Artistique. Neem voor meer informatie contact op met Cara de Groof via e-mail: welkom@atelier-artistique.nl of kijk eens op

www.atelier-artistique.nl

De deuren zijn op 11 januari geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden