Foto: Hammie Productions
Foto: Hammie Productions (Foto: FOTO HAMMIE PRODUCTIONS)

Cranendonck gaat voor inbraakproof

De politie, Keurmerk Veilig Wonen en adviseurs van Brabant Veilig geven op zaterdag 14 december samen met Buurtpreventie Cranendonck de bezoekers voorlichting over inbraakbeveiliging en woonhuisveiligheid.

Cranendonck - Langs het Schepenhuis aan de Markt in Budel staat die dag tussen 10.00 en 16.00 uur een inbraakpreventietent, daarnaast is er voor de kinderen een springkussen aanwezig.

Wat kan jij doen om je woning optimaal te beveiligen? En hoe kun je jezelf wapenen tegen het dievengilde? Er wordt getoond hoe een inbreker makkelijk een woning binnenkomt en hoe het hem moeilijk gemaa

kt kan worden. Ook laten ze zien welk hang/sluitwerk voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen, en zijn er andere beveiligingsmiddelen te bekijken. De bezoekers krijgen de mogelijkheid om ter plekke in te schrijven voor een gratis en vrijblijvende woonveiligscan waarbij een Brabant Veilig adviseur de woning checkt op inbraakgevoeligheid.

Brabant Veilig en Buurtpreventie Cranendonck slaan samen met de politie de handen ineen en zullen deze preventiedag een mooie invulling gaan geven.

www.brabantveilig.nl/woonveilig-scan

Meer berichten