TV Heeze houdt op vrijdag 27 december het Van den Hurk Doezé Kersttoernooi. Inschrijven kan tot 18 december.
TV Heeze houdt op vrijdag 27 december het Van den Hurk Doezé Kersttoernooi. Inschrijven kan tot 18 december. (Foto: Thinkstock)

Van den Hurk Doezé Kersttoernooi bij TV Heeze

De organisatie van het Kersttoernooi is volop aan de slag om er wederom een gezellig Van den Hurk en Doezé Kersttoernooi van te maken.

Heeze - Het tennistoernooi start op derde kerstdag, op vrijdag de 27e in de tennishal van TV Heeze aan de Dominee Kremersstraat 25. Afhankelijk van het aantal deelnemers start elke toernooidag aan het begin van de middag en de laatste wedstrijden zullen hoogstwaarschijnlijk niet later starten dan 22.00 uur. Het toernooi is een gezelligheidstoernooi, waarbij de speelduur 1 uur is inclusief inspelen.

Inschrijven

Je kunt inschrijven tot 18 december online inschrijven.

Op de site van de vereniging komt een link naar het inschrijfformulier, die je doorverwijst naar toernooi.nl Ook kun je er direct via onderstaande link terechtkomen.

www.toernooi.nl

De toernooigegevens/wedstrijdbepalingen staan bij het inschrijfformulier op internet. Alle speelschema's staan een paar dagen vóór Kerstmis op internet. Daar moet je dus kijken voor je wedstrijden. Je wordt niet gebeld. Houd het dus in de gaten. Inschrijfgeld is wederom 8 euro.

Nieuw dit jaar

Er is een mogelijkheid om in te schrijven voor gemengd dubbel om buiten te spelen. Dit gaat alleen door als het weer het toelaat. Mocht het halverwege slecht weer worden, is de organisatie genoodzaakt om het buitenspelen af te gelasten.

Nog enkele tips

Kies een partner van gelijke sterkte, zodat je gemakkelijk ingedeeld kan worden. Het voorkomt een te hoge of te lage indeling.

Geef alleen echte verhinderingen op; het gaat er alleen maar om of je niet kunt, en niet of je liever niet wilt spelen (laat op de avond, rond etenstijd of anders).

Bespreek je verhinderingen met je partner, zodat niet naderhand blijkt dat je eigenlijk niet samen kunt spelen.

Geef alleen je eigen verhinderingen op, niet de gecombineerde verhinderingen. Zeker als je in 2 categorieën meedoet, is dit belangrijk voor de organisatie.

Kijk voor meer informatie op de website van tennisvereniging Heeze:

www.tvheeze.nl

Meer berichten