Foto: Daisy Daisy
Foto: Daisy Daisy (Foto: Daisy Daisy)

Voor elk muzikaal talent

Heeze - Wie in de leeftijd van 8 tot 10 jaar is en een instrument bespeelt is welkom bij fanfare St. Nicasius. De fanfare biedt je de mogelijkheid om samen met anderen muziek maken waarbij het plezier voorop staat. Maar ook krijg je de kans om je talenten onder deskundige leiding van de zeer gedreven jonge dirigente Yfke Gielen verder te ontplooien. Zij zal ook zorgen voor een brede muziekkeuze waarbij eigen inbreng zeer op prijs wordt gesteld. Alle instrumenten zijn welkom, van gitaar tot trompet en van accordeon tot saxofoon. Om mee te kunnen doen is een minimaal niveau op je instrument gelijkwaardig aan het A-diploma muziekschool vereist. Daarnaast verwacht de fanfare dat je les hebt of bereid bent om les te nemen. Geïnteresseerden zijn welkom om het vrijblijvend 3 weken uit te proberen.

Daarna kun je lid worden van de fanfare. Hiervoor krijg je een instrument te leen als je een 'fanfare-instrument ' bespeelt.

Met het jongerenorkest verzorg je enkele optredens per jaar en neem je deel aan speciale projecten, zoals bijvoorbeeld met jongeren van het jongerenwerk Heeze (the Creative Cloud). Uiteraard ben je ook welkom bij de overige activiteiten van de fanfare.

Het jongerenorkest repeteert wekelijks op dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur in 't Perron.

Inschrijven kan via de website van de fanfare:

www.fanfareheeze.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden