Volop activiteiten in de Kraaienvangerstent.
Volop activiteiten in de Kraaienvangerstent. (Foto: )

Kraaienvangers pakt uit met carnaval

Van de redactie

Kaartverkoop start 1 december

Vanaf zondag 1 december start de kaartverkoop voor verschillende activiteiten van de Kraaienvangers. Alle evenementen vinden plaats in de feestelijke Kraaientent achter het gemeentehuis.

Heeze - Welkom bij HAA!

Welkom bij HAA! Aan het begin van de avond worden je lachspieren flink getraind door cabaretiers als Rob Scheepers & Marlon Kicken en verschillende Brabantse tonpraattoppers, zoals Hans Keeris, Rob Verschuren en Rien van Genugten. Een aantal artiesten van eigen bodem zal de avonden compleet maken met slagwerk en dans. Kijk voor het exacte programma per avond op Kraaienvangers.nl. Via deze website kun je via de plattegrond zelf je zitplaats kiezen en kaarten bestellen à 13,50 euro per stuk. De avonden vinden plaats op 7-8 & 14-15 februari 2020.

Carnavalsmaandag: Spektakelmiddag XXL met Gerard Joling!

Op maandag 24 februari wordt speciaal voor het gouden jubileum de traditionele Spektakelmiddag omgedoopt tot een XXL-editie! Niemand minder dan Gerard Joling zal zijn allerbeste hits ten gehore komen brengen. Ook zal dé populairste carnavalsact van dit moment het debuut maken in Heeze: Veul Gère! Ook Zanger Kafke, een van de populairste live sensaties van dit moment, maakt voor het eerst zijn opwachting in de feesttent en de Alpenzusjes maken de line-up van deze middag compleet. Kaarten voor deze middag zijn slechts 12,50 euro per stuk. Let op, voor deze middag geldt: vol is echt vol.

Carnavalsdinsdag: Heeze Goes Viral met Bram Krikke, Stefan & Sean!

Dinsdag 25 februari. Na het succes van vorig jaar tijdens Heeze Goes Viral gaat er dit jaar nog een tandje bovenop. Met niemand minder dan SLAM! dj Bram Krikke die samen Stefan & Sean zijn allernieuwste megahit Frikandel Speciaal ten gehore komt brengen. Natuurlijk mag tijdens hun optreden ook de klapper Potentie van vorig jaar niet ontbreken. De line-up van deze middag zal de komende tijd verder bekend worden gemaakt. Kaarten à 7,50 euro zijn vanaf 1 december online te bestellen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden