Prins Rens d'n Urste, Prinses Sarah en hun Hofdames Floor van de Boomen en Laurine Simkens. Foto: Maria Bax
Prins Rens d'n Urste, Prinses Sarah en hun Hofdames Floor van de Boomen en Laurine Simkens. Foto: Maria Bax (Foto: Maria BAX)

Rens regeert over het Osserijk

Sterksel - Tijdens een geweldig prinsenbal zijn op zaterdag 16 november de nieuwe hoogheden van CV de Ossedrijvers uit Sterksel bekend gemaakt. De belangstelling was groot tijdens de spannende onthulling van de nieuwe hoogheden in de Ossestal.

Rens Loffeld is uitgeroepen tot 56ste prins der Ossedrijvers. Hij zal als Prins Rens d'n Urste, samen met zijn vrouw, Prinses Sarah, over het Osserijk gaan regeren. Zij worden hierbij ondersteund door Hofdames Floor van de Boomen en Laurine Simkens. Prins Rens d'n Urste is geboren en getogen in Leende en is werkzaam bij Novadic-Kentron als casemanager in de verslavingszorg. Hardlopen, muziek maken én luisteren is wat Prins Rens d'n Urste graag in zijn vrije tijd doet. Prinses Sarah is opgegroeid in Dordrecht en runt haar eigen bedrijf Sarah's Color als talentvol make-up artist en haarstyliste. Prins Rens d'n Urste en Prinses Sarah wonen sinds 2016 in het Osserijk en hebben samen een zoontje Gwyn. Met zijn leus: "Koud of niet, feest met ons mee en geniet!", zal hij de scepter zwaaien over het Osserijk. Tot jeugdhoogheden zijn uitgeroepen: Jeugdprins Dorian en Jeugdprinses Féline. De leus van de jeugdhoogheden is: "Na 55 jaar carnavallen, laten wij nog steeds het feestje knallen!"

De receptie voor zowel de jeugd- als de volwassen hoogheden valt op zondag 19 januari van 14.00 tot 17.00 uur in dorpshuis Valentijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden