Foto:

Koen en Loes vormen het nieuwe bruidspaar

Van de redactie

Weer vele hints gingen eraan vooraf en voor sommigen komt het bruidspaar van dit jaar dan ook niet als verassing achter de maskers vandaan. Echter waren er ook vele grote ogen met een duidelijke verbazing zichtbaar. Koen van der Velden en Loes Bogaert zijn samen verloofd als echte tortelkraaien.

Heeze - De voorbereidingen waren al geweldig. Samen kleding passen, die spannende foto's maken en natuurlijk maar hopen dat de ouders bij elkaar passen. Marie-Jeanne Slaats, de enige echte moeder van Koen, straalde toen ze hoorde dat haar zoon zo verstandig was geworden om een jonge dame als Loes te vragen. De vader van Koen, Leo Maessen, was ook enorm trots op zijn 'kleine jongen' die zo mooi samen met zijn Loes op het podium stond te stralen.

Natuurlijk was de moeder van de bruid, Anne van der Leij, ook overweldigd van het mooie bruidspaar. Haar dochter zo met Koen samen, dat maakte haar helemaal gelukkig. Haar lieftallige man, Frans Maessen, was duidelijk ontdaan dat zijn meisje alweer zo groot is geworden. Maar natuurlijk had zijn trotse lach de boventoon.

Jelmer Duives, de getuige van de bruidegom, wist niet wat hem overkwam toen zijn telefoon ging met de mededeling dat Koen gaat trouwen. De mannen hebben samen al veel meegemaakt, samen werken bij de gele M, samen naar de kroeg, maar trouwen, nee dat was toch niks voor Koen. Twijfelen of hij de getuige van Koen wilde zijn deed hij niet, natuurlijk wil hij erbij zijn 1 februari. Ook de getuige van bruid Loes, Lotte Verbeek, was helemaal overweldigd van het nieuws dat haar maatje gaat trouwen. Maar ook zij wilde het gebeuren voor geen goud missen en zei meteen volmondig ja op de vraag of zij wilde getuigen. Beiden getuigen zijn er dan ook zeker van dat het een geweldig stel is.

Alle Kraaienvangers wensen het bruidspaar enorm veel geluk samen voor nu en de toekomst. Iedereen is welkom op zaterdag 1 februari om het grote feest mee te vieren en het bruidspaar veel geluk te wensen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden