Sint Maarten verleent hulp. Foto: Bert Keet
Sint Maarten verleent hulp. Foto: Bert Keet (Foto: Bert Keet)

Hulpdienst Sint Maarten op zoek naar versterking

Al sinds heel lang organiseert de Hulpdienst Sint Maarten vervoer voor mensen die geen eigen vervoer hebben en niet op een andere manier bij ziekenhuis, arts of verdere medische voorziening kunnen komen.

Regio - Door verder gaande specialisatie gebeurt het steeds vaker dat men niet in eigen dorp of het Sint Anna geholpen kan worden en dus naar Veldhoven, Eindhoven, Helmond of Weert moet. Wij zoeken vrijwilligers die bereid zijn met hun eigen auto anderen naar die bestemmingen te rijden, uiteraard tegen een redelijke vergoeding van brandstof- en parkeerkosten. Uit ervaring blijkt dat de vrijwilligers het bijzonder dankbaar werk vinden, daarnaast levert het andere contacten en andere praat op, ook nooit weg. Kortom het is gewoon leuk om te doen.

Deelname is uiteraard altijd vrijblijvend, als u van een van de coördinatoren de vraag krijgt iemand te vervoeren en het komt niet uit kunt u altijd weigeren, maar we gaan er wel van uit dat het zeker zo eens per maand wel gaat lukken. U kunt ook duidelijk van te voren aangeven welke tijden u per sé niet kunt en ook over de aansprakelijkheid hoeft u zich geen zorgen te maken, daar zijn wij voor verzekerd.

De hulpdienst heeft nu vooral behoefte aan mensen die de wat verdere bestemmingen kunnen en willen rijden. Mocht u hier iets voor voelen, neem dan contact op met een van de coördinatoren, zij kunnen u precies vertellen hoe het werkt. Dit zijn: Mieke van de Groenendaal, tel 06 3137 7155 of Ank Eichhorn tel. 06 4653 3160.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden