Voor meer informatie, bekijk de facebookpagina www.facebook.com/philharmonie-leende
Voor meer informatie, bekijk de facebookpagina www.facebook.com/philharmonie-leende (Foto: )

KFPL brengt werken ten gehore in Weert

Leende - Op zondagmiddag 3 november organiseren de Koninklijke Fanfare Philharmanie Leende en de Kerkelijke Harmonie St.-Joseph uit Weert gezamenlijk een try-out concert, ter voorbereiding van het Concertconcours in Veldhoven waar de Harmonie uit Weert aan zal deelnemen. Locatie: Cultureel Centrum Don Bosco (Monseigneur Savelbergweg 100 in Heel).

De harmonie uit Weert, onder leiding van dirigent Bart Deckers, zal tijdens dit try-out concert een aantal werken ten gehore brengen die zij tijdens het concertconcours van de BBM in Veldhoven door een jury zullen laten beoordelen. Na de pauze is het de buurt aan de Koninklijke Fanfare Philharmonie uit Leende onder leiding van dirigent Jac Sniekers. Zij spelen als eerste nummer het Concerto in One Movement, een arrangement van Ralf Schreurs. Saillant detail; dit nummer bevat een solo voor bas trombone die wordt gespeeld door Tijn Kerkhofs, als voorbereiding op zijn openbaar D-examen op eveneens Trombone. Als tweede nummer spelen zij 'De verschrikkingen van het ijs en de duisternis' van Harrie Janssen. Oud voorzitter Robert Weijmans zal tijdens dit nummer dienst doen als verteller, om het publiek door het spannende nummer te begeleiden.

De toegang tot dit aansprekende concert is helemaal gratis. De aanvang van het concert is 's middags om 14.00 en de middag eindigt om 17.00 uur.

Meer berichten