Mannen van Naam.
Mannen van Naam. (Foto: )

Mannen van Naam brengen De Duivelsbrug

Noteert vast in de agenda: zaterdag 12 oktober aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. De Mannen van Naam met hun theaterprogramma de duivelsbrug. Kaartjes voor deze avond zijn nu te koop.

Leende - De kaartjes kosten in de voorverkoop 10,00 en aan de kassa op de dag zelf 12,50 (indien voorradig). In de Meent kun je niet pinnen. De kaarten zijn af te halen van maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 22.00 uur aan de bar van de foyer in de Meent. Zitplaatsen op volgorde van binnenkomst.

De Mannen van Naam brengen in de seizoenen 2019/2020 en 2020/2021 het programma De Duivelsbrug op de planken. De première vond op 28 september plaats (Oosterhout) en op 12 oktober brengen zij hun nieuwe programma ten gehore in theater De Meent.

Met hun sympathieke presentatie creëren de mannen een huiskamersfeer waarin ze moeiteloos schakelen tussen hilarische grappen en kleine persoonlijke liedjes. Maar net zo gemakkelijk zetten ze een opzwepende Keltische folkdeun in. Daarvoor brengen de mannen een keur aan instrumenten mee, waaronder een heleboel snaarinstrumenten, fluiten, een accordeon en een doedelzak. Het Brabants Dagblad noemde hen ooit de Brabantse Crosby, Stills and Nash, maar de oplettende theaterbezoeker herkent ze als drie mede-oprichters van Pater Moeskroen.Tussen de nummers door vertelt zanger/verteller Ton Smulders het verhaal van De Duivelsbrug, muzikaal ondersteund door zijn kompanen Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven.

De Duivelsbrug

De Duivelsbrug is een spannende oude sage die nog steeds actueel blijkt te zijn. Die als spiegel dient: was alles wel zo anders vroeger? Gaat het nu beter of juist slechter met ons? En hoe staat het met ons morele kompas? Zal dat ons wel veilig over de Duivelsbrug leiden?

Ton Smulders: zang, gitaren, mondharmonica en cajon. Ad Grooten: fluiten, doedelzak, banjo, mandoline en andere snaarinstrumenten. Wilbert van Duinhoven: bas, accordeon, melodica en cajon.

Zitplaatsen op volgorde van binnenkomst.

www.demeent-leende.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden