Knapperd Tobias is vanuit de thuissituatieniet gewend aan kinderen en heeft hij maar kort samen geleefd met een kat. Wel heeft hij altijd samengewoond met een andere hond(teef) zonder problemen.
Knapperd Tobias is vanuit de thuissituatieniet gewend aan kinderen en heeft hij maar kort samen geleefd met een kat. Wel heeft hij altijd samengewoond met een andere hond(teef) zonder problemen. (Foto: )

Tobias zoekt een actieve baas die met hem wil werken

Tobias is een knappe Duitse staander van zeven jaar jong. Helaas moet er wegens persoonlijke redenen op een nieuw thuis gezicht worden voor hem.

REGIO - Tobias staat nog erg actief in het leven en zoekt dan ook nog een erg actieve baas die graag met hem aan het werk wil. Dat werken is Tobias namelijk zeker gewend. Hij kan dan ook uren druk bezig zijn met een balletje en hondenpuzzels. Wandelen is ook een grote hobby van hem! Hij is wel erg sterk en kan dan ook goed in de riem hangen. Gelukkig luistert hij goed naar een baas en is hij goed te corrigeren. Loslopen is geen optie voor Tobias. In het verleden heeft hij ook trainingen gehad om opgeleid te worden tot speurhond. Tobias is erg op mensen gericht en knuffelt graag. Zijn formaat houdt hem niet tegen om alsnog als schoothondje te fungeren. Ook knuffelen is een van zijn favoriete dagbestedingen.

Interesse in deze knapperd? Neem contact op met Dierenopvangcentrum De Doornakker, Doornakkersweg 51 in Eindhoven, tel. 088-8113520 of kijk op:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/145307

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden