Het kermisspektakel in Heeze barst dit jaar opnieuw los op vrijdag. Foto: archief Jurgen van Hoof
Het kermisspektakel in Heeze barst dit jaar opnieuw los op vrijdag. Foto: archief Jurgen van Hoof (Foto: Jurgen van Hoof)

Kermisvermaak in hartje Heeze

HEEZE - Het gemeentehuisplein en de gemeentehuistuin vormen vanaf vrijdag 9 augustus vier dagen lang het decor van de jaarlijkse kermis in Heeze.

Voor het kermisvermaak zorgen onder meer vertrouwde attracties als de autoscooter, breakdance, draaimolen, rups en touwtjetrek. Ook de grijpkranen en de schietsalon ontbreken dit jaar niet. Nieuw is de Wipe-out. Verder is er weer een grote variatie aan typische kermislekkernijen, zoals oliebollen, suikerspinnen en popcorn verkrijgbaar.

Op zondag en dinsdag komt Lieke Vrienten gratis airbrushen tussen 15.00 en 18.00 uur. Op maandag kunnen kinderen zich van 15.00 tot 18.00 uur laten schminken. En op kermisdinsdag vertoont een goochelaar zijn trucs vanaf 14.00 uur. Ondertussen kunnen hun ouders zich vermaken op het horecaterras, dat ook dit jaar wordt opgebouwd bij de kermis.

Net als vorig jaar begint het kermisvermaak op vrijdag. Het evenement wordt die avond om 18.00 uur geopend met een familieavond. Alle attracties en andere zaken hanteren een kortingstarief.

Bij de kermissen in Heeze en Leende, die een week later plaatsvindt, is een oordoppenautomaat aanwezig waar kermisbezoekers oordoppen kunnen kopen voor 3,- euro. De oordoppen hebben een muziekfilter voor het geluid. Deze filter zorgt ervoor dat de dragers muziek of een gesprek nog goed kunnen horen, maar wel zachter. De oordoppen zijn herbruikbaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden