Vertrek en aankomst zijn bij de schuilhut van het Sint-Jansgilde Soerendonk.
Vertrek en aankomst zijn bij de schuilhut van het Sint-Jansgilde Soerendonk.

Fiets 3-daagse Soerendonk

Op dinsdag 30 juli, woensdag 31 juli en donderdag 1 augustus wordt in Soerendonk de jaarlijkse fiets 3-daagse gehouden. De organisatie is in handen van het Sint-Jansgilde Soerendonk. Er is door vrijwilligers enthousiast gewerkt om gevarieerde nieuwe routes uit te zetten. De routes zijn volledig uitgepijld en de fietsers ontvangen ook een routebeschrijving.

SOERENDONK - Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden, circa 25, 40 of 60 kilometer per dag. De zorgvuldig uitgekozen routes gaan zoveel mogelijk over rustige wegen en bosrijke fietspaden in de omgeving van Soerendonk.

De routes vergen geen uitzonderlijk uithoudingsvermogen of bijzondere fietsvaardigheden. Daarom zijn ze zeer geschikt voor het hele gezin. Deelnemers kunnen in hun eigen tempo fietsen en zo vaak stoppen als u wilt. Picknicken kan op daarvoor aangelegde plaatsen, of zomaar langs de weg. Ook een terrasje pikken behoort tot de mogelijkheden.

Inschrijven is mogelijk op de dag zelf bij het startpunt van de route. Vertrek en einde van de fietsroute voor deze dagen zijn bij de schuilhut van het Sint-Jansgilde Soerendonk, Groenstraat 3a in Soerendonk. Starten voor de 60 km is mogelijk tussen 09.00-15.00 uur, voor de 40 km tussen 09.00-17.00 uur en voor de 25 km kan gestart worden tussen 09.00-18.00 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt 8 euro per persoon voor drie dagen. Ook kan er elke dag afzonderlijk worden gestart. De inschrijfkosten bedragen dan 3 euro per persoon per dag. Kinderen t/m 10 jaar mogen gratis deelnemen. Bij eventuele pech onderweg is een reparatiewagen oproepbaar.

Voor meer informatie: www.sint-jansgilde.nl en www.facebook.com/sintjansgildesoerendonk

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden