De routes van het Heezer Fiets Weekend gaan langs de mooiste plekjes rond Heeze.
De routes van het Heezer Fiets Weekend gaan langs de mooiste plekjes rond Heeze. (Foto: )

32e Heezer Fiets Weekend staat voor de deur

Op 2, 3 en 4 augustus vindt alweer voor de 32e keer het Heezer Fiets Weekend plaats, georganiseerd door Tourclub Heeze in samenwerking met RKSV Heeze.

HEEZE - Vele vrijwilligers van Tourclub Heeze zullen er, zoals elk jaar, wederom de nodige energie in steken om dit prachtige evenement tot een succes te maken. Ieder jaar zijn de routes weer anders. Fietsers kunnen kiezen uit 30, 45 en 60 kilometer, waarbij zij niet iedere dag dezelfde afstand hoeven te fietsen. Alle routes zijn duidelijk uitgepijld en gaan langs de mooiste plekjes in het afwisselende Brabantse landschap. Onderweg zijn er voldoende terrasjes om te genieten van de Brabantse gezelligheid.


Start- en eindpunt is Sportpark 't Lambrek, Sterkselseweg in Heeze. Tijdens het fietsweekend kunnen deelnemers gebruik maken van alle faciliteiten die sportpark 't Lambrek te bieden heeft zoals ruime parkeergelegenheid, toiletvoorziening, terras, tijdelijk stallen van de fietsen. Het vertrek is dagelijks tussen 09.00-14.00 uur. Om 18.00 uur wordt iedereen terug verwacht. Voor eventuele pech onderweg is er een materiaalwagen oproepbaar.

Meer informatie

Meer informatie over het Heezer Fiets Weekend? Vraag informatie aan bijLeny Thijs, tel. 040-2263746 of via mail: t.thijs@upcmail.nl of kijk op:

www.tcheeze.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden