Foto: Egon van der Linden
Foto: Egon van der Linden (Foto: Egon van der Linden)

Scouting Heeze is op zoek naar vrijwilligers

Heeze - Scouting Heeze is op zoek naar vrijwilligers vanaf 16 jaar (M/V) om jeugd van 5 tot en met 17 te begeleiden tijdens de wekelijkse activiteiten. Hiervoor wordt op donderdag 13 juni tussen 20:00 en 21:30 uur een informatieavond gehouden op de blokhut (Ekelpad 2, Heeze).

Tijdens deze avond zullen diverse zaken aan bod komen zodat je een goed beeld krijgt wat Scouting inhoudt en wat er zo leuk is aan het vrijwilligerswerk. Wat is de tijdsbesteding van het vrijwilligerswerk, wat is het opleidingstraject en wat levert het je op voor de toekomst naast alleen een gezellige hobby? Tijdens de avond zullen er naast enkele vrijwilligers ook ouders zijn van (jonge) vrijwilligers die hun ervaring zullen toelichten.

De avond is bedoeld voor alle geïnteresseerden die wellicht vrijwilliger willen worden en/ of voor ouders van kinderen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdagende hobby. Ook is het mogelijk om bij onze groep, in overleg, een zogenaamde maatschappelijke stage te lopen. Ook voor hen is de informatieavond bedoeld.

De avond start om 20:00 uur met een bakje koffie en thee en direct aansluitend zal de presentatie starten. Wie verhinderd is of vragen heeft kan contact opnemen met Ward Gijsberts (voorzitter@nicasius.nl of 06-18303204).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden