De startplaatsen worden ook aangeduid met bordjes in de bermen.
De startplaatsen worden ook aangeduid met bordjes in de bermen. (Foto: onbekend)

Vier dagen aan de wandel

Leende - Van maandag 10 juni (tweede pinksterdag) tot en met vrijdag 14 juni wordt er in Leende voor de 48ste keer de jaarlijkse avondvierdaagse gehouden. Gedurende vier avonden en een middag kan er worden gewandeld. De deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 6 of 10 kilometer. Alle informatie staat op de website http://avd-leende.jouwweb.nl/

Op tweede pinksterdag 10 juni wordt er tussen 14.00 en 15.00 uur gestart bij het grasveld van de Vetersberg in Leenderstrijp. Op de andere dagen is het mogelijk om te vertrekken tussen 18.00 en 19.00 uur. Op dinsdag 11 juni verzamelen de wandelaars zich bij Jong Schut aan Loofvennen in Leende. Een dag later op woensdag 12 juni, is de start op het 2de speelveld van de Molenberg in het Leenderbos en op donderdag 13 juni bij de Schietberg aan het einde van de Loofvennen. Op vrijdag 14 juni wordt vertrokken bij gemeenschapshuis De Meent. De lopers worden die avond op het speelveld aan het Kraanven onthaald. Hier kunnen toeschouwers de wandelaars verwelkomen en verrassen met een boeket als beloning. Vervolgens zetten de wandelaars om 20.15 uur koers naar het gemeenschapshuis de Meent onderbegeleiding van de philharmonie, om daar hun medaille op te halen.

Voorinschrijven is mogelijk op vrijdag 7 juni van 19.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag 8 juni van 10.00 uur tot 11.00 uur in de Meent.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden