Na een half jaar in het asiel is het hoog tijd dat Harm zijn eigen mandje krijgt bij een lieve baas waar hij alle aandacht en liefde krijgt die hij zo verdient.
Na een half jaar in het asiel is het hoog tijd dat Harm zijn eigen mandje krijgt bij een lieve baas waar hij alle aandacht en liefde krijgt die hij zo verdient. (Foto: Dierenbescherming)

Vrolijke, knappe Harm wil graag een nieuwe baas

Inmiddels verblijft knappe Harm al ruim een half jaar bij Dierenopvangcentrum De Doornakker. Helaas krijgt hij bijna geen aanmeldingen van mensen die vallen voor dit knappe kopje. Harm is een ontzettend lieve en vrolijke hond. Hij is altijd goedgehumeurd en vindt alles leuk en gezellig.

REGIO - Zijn motto is: aandacht is altijd leuk! Ook naar andere honden is hij vriendelijk. Harm is een jonge, energieke hond en hij heeft dan ook veel fysieke en mentale uitdaging nodig. Hij kan soms behoorlijk druk zijn, maar hij vindt het ook heerlijk om lekker te kroelen en te knuffelen of om samen hersenwerkjes te doen. Harm zal nog wel de nodige opvoeding moeten krijgen, want hij heeft in zijn vorige leven nog niet heel veel geleerd.

Wil jij deze vrolijke, gezellige vent een fijn thuis geven en hem een kans geven op een nieuw, fijn leven? Neem dan snel contact op met Dierenopvangcentrum De Doornakker, Doornakkersweg 51 in Eindhoven, tel. 088-811 35 20 of bezoek de site voor meer informatie:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/136980

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden