Vrijwilligersvacatures

Helpende handen gezocht

Heeze-Leende - Op zoek naar vrijwilligerswerk? De Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende van Cordaad Welzijn zoekt continu enthousiaste vrijwilligers voor de meest diverse, leuke functies bij diverse organisaties.Op dit moment zijn er o.a. de volgende vacante functies:

Samen naar de Zorggarage

Een volwassen man, met een verstandelijke beperking, die graag klust in de Zorggarage zoekt een vrijwilliger voor de gezelligheid, maar ook ter ondersteuning bij de activiteiten die hij uitvoert. Ben je in de mogelijkheid om eens per twee weken van ongeveer 14.45 uur tot 15.15 uur met hem mee te gaan?

Zorgboerderij Ekkerzicht zoekt Vrijwilligers voor de vrijdagochtend

Wil jij verzekerd zijn van het zélf hebben van een fijne ochtend en deelnemers van Zorgboerderij Ekkerzicht ook een fijne ochtend bezorgen? Dan zoekt Zorgboerderij Ekkerzicht jou! De werkzaamheden zijn heel divers in deze functie.

Wandelmaatje gezocht voor slechtziende man

Jan houdt erg van wandelen maar heeft vanwege een oogaandoening ondersteuning nodig om dit te kunnen blijven doen. Houd je zelf van wandelen en zorg jij er graag voor dat Jan ook kan blijven wandelen?

Vrijwilligers ter ondersteuning bij gezellige activiteiten

Begeleiders van een woongroep op Kloostervelden ondernemen graag activiteiten met de bewoners (mensen met een verstandelijke beperking). Hierbij kunnen ze hulp gebruiken van vrijwilligers. Bij activiteiten kun je denken aan bijvoorbeeld: Samen naar een pretpark gaan, aansluiten bij activiteiten die op Kloostervelden worden georganiseerd, ergens gaan picknicken samen, gezamenlijk iets gaan eten etc.

Emma zoekt een maatje

"Hoi, mijn naam is Emma, ik ben 53 jaar jong en ik woon in Waalre. Ik ben een positief ingestelde vrouw die heel graag dingen wil ondernemen. Het liefst doe ik samen met iemand een bakkie, buiten de deur of thuis. Daarnaast zou ik graag naar het Citycenter gaan, samen gaan winkelen of ergens gaan lunchen. Zes jaar geleden heb ik een herseninfarct gehad waardoor ik nu rolstoelgebonden en linkszijdig verlamd ben. Dit houdt mij echter niet tegen om zoveel mogelijk uit het leven te halen. Het heeft mijn voorkeur om iedere week af te spreken, maar met 1 keer per 2 weken ben ik ook al heel blij. De maandag, woensdag of vrijdag komen het beste uit."

www.goedbezigheezeleende.nu

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden