Met de opbrengst kan geïnvesteerd worden in de muzikale jeugd van Heeze.
Met de opbrengst kan geïnvesteerd worden in de muzikale jeugd van Heeze. (Foto: )

Fanfare St. Nicasius bedankt gulle gevers

Onlangs vond de Goederen en Diensten veiling plaats die door fanfare St Nicasius in samenwerking met het Oranje comité georganiseerd werd. De fanfare kan terugkijken op een zeer geslaagde avond.

Heeze - Dankzij de gulle medewerking van voornamelijk het lokale bedrijfsleven en de middenstand kwamen er ongeveer 80 kavels onder de hamer waar fanatiek op geboden werd.

Daarnaast was er een belevenismarkt die bijdroeg aan een gezellige sfeer. Het jaren 60/70/80 feest was de perfecte afsluiting van een zeer geslaagde avond.

Bedankt

Naast alle aanbieders en uiteraard ook alle bieders op de kavels wil fanfare st Nicasius ook graag de deelnemers aan de belevenismarkt bedanken. In willekeurige volgorde zijn dit Jan Hekkenberg, Barry Loos, van Hooff slagerij, Kunstkring Eymerick, komisch duo Henk Kemperman, Andre Kessels, brouwerij Amai en Fourstroke Service.

Dankzij de opbrengst van deze avond kan de Heezer fanfare nu haar nieuwe jeugdbeleid verder uitvoeren en zo de muzikale jeugd van Heeze de kans geven om samen muziek te maken en een prachtige hobby te ontdekken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden