Winnaars van de Club van het Jaar-verkiezing krijgen een masterclass van een professional en een professionele promotiefilm van hun club.
Winnaars van de Club van het Jaar-verkiezing krijgen een masterclass van een professional en een professionele promotiefilm van hun club. (Foto: )

Wordt jouw vereniging Club van het Jaar 2019?

Ook dit jaar maakt iedere sport- of cultuurvereniging in Nederland kans op de titel 'Club van het Jaar'. Een club nomineren kan tot 13 mei.

In deze officiële verkiezing, georganiseerd door Eindhovens Dagblad en partners, krijgen verenigingen een podium waarmee zij kunnen uitdragen hoe gaaf, bijzonder of uniek hun club is.

Winnaars van de Club van het Jaar verkiezing ontvangen de nationale titel Club van het Jaar 2019 en bijbehorende media-aandacht. Ook krijgen ze een masterclass van een professional en een professionele promotiefilm van hun club.

Zo werkt het

Inschrijven kan tot 13 mei. Daarna kan er tot 7 juni gestemd worden, de clubs met de meeste stemmen in de provincie worden gekroond tot Provinciewinnaar. Een vakjury kiest uit de 12 provinciewinnaars welke sport- en cultuurclub zich in 2019 'Club van het Jaar' mogen noemen. Op 28 juni worden de winnaars bekend gemaakt.

Nomineren

Wil jij met jouw club kans maken op de titel 'Club van het Jaar 2019', nomineer jouw club voor 13 mei via de website:

www.clubvanhetjaar.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden