Op de foto v.l.n.r.: Jeugd 1: Yannick Philipsen, Fleur Valent, Luuk van de Ven
Op de foto v.l.n.r.: Jeugd 1: Yannick Philipsen, Fleur Valent, Luuk van de Ven (Foto: )

TTV De Meppers verrast met kampioenschap

Na de promotie van vorig seizoen naar de derde klasse zou team 1 dit jaar een zwaar jaar te wachten staan. Niets was minder waar. Team 1, bestaande uit Fleur Valent, Yannick Philipsen en Luuk van de Ven, kende een uitstekend seizoen en draaide vanaf het begin zelfs bovenin mee.

Heeze - Ze kenden echter een beetje pech met uitvallers, en uitgerekend tegen de concurrent moesten ze met een invaller spelen. Zo bleven ze eigenlijk geruime tijd hangen op de tweede plek. Tot twee wedstrijden voor het einde. In de voorlaatste wedstrijd van het seizoen deelde zij de concurrent een flinke tik uit met 8-2, maar dit leek te laat te zijn om aanspraak te kunnen maken op het kampioenschap.

In het voordeel beslist

Tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen bleek echter dat de koploper haar laatste wedstrijd slechts met 6-4 had gewonnen en dat team 1 de vier punten achterstand alsnog in kon lopen. Dan moesten ze wel met 10-0 winnen. Dit was nog geen enkel team gelukt in deze competitie, maar het team geloofde erin en slaagde er uiteindelijk ook in. Een zenuwslopende vijfsetter in de laatste wedstrijd werd uiteindelijk met 12-10 in het voordeel beslist van Luuk van de Ven. Hij zorgde dan ook voor de uiteindelijk 10-0 stand en het kampioenschap.

Een ongelooflijke knappe prestatie, waar vooraf niemand rekening mee had gehouden. Op naar de tweede klasse.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden