Meet Eat zoekt telkens naar een bijzondere locatie.
Meet Eat zoekt telkens naar een bijzondere locatie. (Foto: )

Meet Eat dineert op Natuurbegraafplaats Schoorsveld

Meet Eat Heeze-Leende organiseert 10 keer per jaar een diner in diverse restaurants in de gemeente Heeze-Leende.

Heeze-Leende - Elk jaar in mei organiseert Meet Eat een aspergediner verzorgt door cateraar van Grunsven uit Heeze. Hiervoor zoekt Meet Eat steeds naar een bijzondere locatie. Na eerder al in de raadzaal van het gemeentehuis en 't Perron is nu de keuze gevallen op de van Natuuregraafplaats Schoorsveld. Dit diner is op 8 mei. Vanuit de koffiekamer is er prachtig uitzicht over de mooi voorjaarsnatuur op het Schoorsveld.

Voorafgaande aan dit diner is het mogelijk om onder begeleiding van een van de natuurbeheerders een wandeling te maken door de prachtige natuur van Schoorsveld. De wandeling duurt ongeveer een uur en is in een rustig tempo.

Gasten die eerst de wandeling willen maken worden om 17.30 verwacht op de parkeerplaats van Schoorsveld.

Aanvang van het diner is 19.00 uur. Hierbij kunt u ook aangeven of u mee gaat wandelen of alleen komt dineren. Indien u niet van asperges houdt kunt dit ook bij uw reservering aangeven, dan krijgt u een ander menu.

De diners van Meet Eat zijn bestemd voor paren en alleengaanden die het leuk vinden om tijdens een gezellig diner andere mensen te ontmoeten. De leeftijd van de deelnemers is 55+. De kosten van het 3 gangen diner is 16,00 euro per persoon exclusief drankjes. Reserveren voor het diner kan via de website van Meet Eat. www.meet-eat-heeze.nl

De organisatie van Meet Eat is in handen van 4 vrijwilligers van Cordaad Welzijn, Nellie van Dam, Niels Foekema en Sjaak en Maria Tielen

Het adres van Natuurbegraafplaats Schoorsveld is Somerenseweg 116, Heeze.

Meet Eat is bereikbaar via e-mail

meet.eat.heeze@gmail.com

Reserveren uitsluitend via de website

www.meet-eat-heeze.nl

Telefoon 06 13132638 Niels Foekema

Telefoon 06 49652327 Sjaak Tielen

Meer berichten