Wethouder De Bruijn zorgde voor de officiele openingshandeling.
Wethouder De Bruijn zorgde voor de officiele openingshandeling. (Foto: )

Flitsende start van 'De Huiskamer'

Heeze - Op woensdagmiddag 27 maart is het huiskamerproject op Strabrecht van start gegaan. Behalve de besturen van de IVN en van Seniorenvereniging KBO Heeze waren er ruim 20 belangstellenden zodat het een gezellige drukte was. Met het doorknippen van een lint door wethouder Jan de Bruijn werd de locatie op Strabrecht 14 officieel geopend.

In zijn toespraak wees hij op het belang dat de gemeente hecht aan dit soort initiatieven en hij bedankte de IVN voor het beschikbaar stellen van hun gebouw. De Seniorenvereniging KBO Heeze bedankte hij voor het initiatief dat zij genomen hebben om dit op te starten en voor het organiseren van een team van vrijwilligers die deze middagen gaan begeleiden.

Op iedere woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur kan men voortaan binnenlopen voor een praatje en voor een kopje koffie of thee. Er zullen gastvrouwen/heren aanwezig zijn om de gasten te ontvangen. De komende weken zal duidelijk worden of de gasten ook nog behoefte hebben aan een spelletje of een andere activiteit.

Iedereen is welkom en men kan komen en gaan wanneer men wil. Men hoeft zich ook nooit aan- of af te melden. Zin om bij te kletsen? Kom naar de Huiskamer op Strabrecht.

Inlichtingen geeft Karel Bennenbroek, telefoon 06-20731515.

Meer berichten