Voor meer informatie kijk je op www.heibessums.nl, bezoek je de facebook pagina of neem een kijkje in de kinderkrant.
Voor meer informatie kijk je op www.heibessums.nl, bezoek je de facebook pagina of neem een kijkje in de kinderkrant. (Foto: )

De jeugd is uitgenodigd in 't Bessumpaleis

De Heibessums organiseren carnaval voor de jeugd van Heeze en omstreken. Tijdens de middagen staat het feest voor de kinderen tussen de 0 en 10 jaar centraal. 's Avonds worden er Party Nights georganiseerd voor de jeugd van 10 tot en met 15 jaar. Deze carnavalsactiviteiten vinden plaats in 't Perron, tijdens de carnaval omgebouwd tot 't Bessumpaleis (schoolstraat 48 te Heeze).

Heeze - Kinderen tot en met 15 jaar betalen 2 euro entree, inclusief 1 consumptie. Ben je 16 jaar of ouder? Dan is de toegang gratis. Er wordt een duidelijk deurbeleid gehanteerd: Jeugd onder de 16 jaar mag 't Bessumpaleis niet zonder begeleiding (18+) verlaten. Tijdens de middagen is er tot aan het einde van de middag toezicht bij de deur, 's avonds geldt dit deurbeleid tot 22.15 uur. In de foyer vind je een gratis garderobe. In de zaal is zowel een volwassenenbar als een kinderbar te vinden. Kinderen kunnen aan de kinderbar voor maar één euro een flesje drinken halen. Daarnaast is er een ruim assortiment aan snoep, chocolade en chips. Aan de volwassenenbar betaal je met consumptiemunten. Aan de kinderbar kun je ook met contant geld of met de Bessum consumptiekaart betalen. Een handig betaalmiddel voor de kids. De kinderen worden in de zaal vermaakt met de coolste muziek, te gekke optredens, activiteiten in de zaal en de kans op het winnen van leuke prijzen. En als de kinderen zich vermaken.. Vermaken de volwassenen zich ook.

Zaterdagmiddag: Ridders en Feeën (13.30 uur tot 16.30 uur)
Ga jij naar huis met een ridder of feeën diploma?

Zaterdagavond: Black and White (19.30 uur tot 22.30 uur)
Deze eerste carnavalsavond mag je niet missen. Zorg dat jij, en je vrienden, erbij zijn.
Zondagmiddag: Sprookjesbos (direct na de optocht, tot 18.00 uur)
Loop jij mee in de langste polonaise met jeugdprins Kay en jeugdprinses Linn voorop?
Maandagmiddag: Waterwonderland (13.30 uur tot 16.30 uur)
Deze middag kun jij je laten schminken en ontvang je een lekkere traktatie.
Maandagavond: Neon party (19.30 uur tot 22.30 uur)
Neonschmink op je arm en gezicht zorgen ervoor dat je opvalt deze avond!
Dinsdagmiddag: Carnaval festival (13.30 uur tot 16.30 uur)
Deze middag worden de mooiste ballonnen weggegeven.
Dinsdagavond: Confetti Regen (19.30 uur tot 22.30 uur)

Meer berichten