Bella zoekt een ondernemend baasje om samen het leven mee te vieren. Ben jij misschien wel die baas?
Bella zoekt een ondernemend baasje om samen het leven mee te vieren. Ben jij misschien wel die baas? (Foto: Dierenbescherming)

Vrolijke en ondernemende meid zoekt actieve baas

Deze kleine terriër genaamd Bella zoekt een lief, actief baasje dat leuke dingen met haar wil ondernemen. Bella is afgestaan door haar vorige eigenaar omdat zij niet meer goed voor haar kon zorgen.

REGIO - Hierdoor zat Bella veel in de bench, heel sneu natuurlijk voor een energiek, actief hondje als Bella. Bella is een echt mensenhondje, ze vindt eigenlijk alles leuk, spelen, wandelen, oefeningen leren, als het maar samen is. Hoewel Bella supergrappig en heel lief is, bezit ze wel een flinke dosis pit. Dit uit ze vooral in haar gedrag naar andere honden, daar moet ze niks van hebben en ze doet dan ook enorm lelijk tegen iedere hond die te dichtbij haar komt.

We zoeken voor Bella een lief, actief baasje die stevig in zijn of haar schoenen staat en ervaring heeft met honden. Ben jij dat baasje? Neem dan snel contact op met Dierenopvangcentrum De Doornakker, Doornakkersweg 51 in Eindhoven Tel.: 088 - 811 35 20.

Kijk voor meer informatie op:

www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-de-doornakker/dierenopvang/asieldieren/honden/dier/137912

Meer berichten