Foto: Truus Loos Davidse
Foto: Truus Loos Davidse (Foto: Truus Loos Davidse)

Heezer Artiestenavonden in aantocht

Van de redactie

Afgelopen zaterdag startte de kaartverkoop van de Kraaienvangers voor de Heezer ArtiestenAvonden en carnaval 2019. Kaarten voor de evenementen in de Kraaientent zijn verkrijgbaar via Kraaienvangers.nl en kantoorboekhandel Lektura.

HEEZE – De Heezer ArtiestenAvonden staan ook in 2019 weer in het teken van lachen, plezier en gezelligheid! Komend jaar zelfs met nieuw Heezer cabaret. Een nieuw cabarettrio zal de Heezer actualiteit op ludieke wijze onder de loep nemen. Natuurlijk zijn ook onze vaste Heezer artiesten weer van de partij en is ook de ton komend jaar weer goed gevuld. Zo zal onder andere Berry Knapen zijn kampioensbuut van 2018 ten gehore gaan brengen. Ook Twan van Oers zal met zijn finalebuut in de ton gaan staan. Rob Verschuren, de verrassing van vorig jaar, staat ook vier avonden in de ton. Het tonpraatprogramma wordt compleet gemaakt door Boy Jansen en Freddy van den Elzen. Muzikaal cabaret mag uiteraard ook niet ontbreken, ditmaal van The Penthouse Boys. Maar dat is nog niet alles! Een spectaculaire afsluiting wordt het eerste weekend verzorgd door het Van Binsbergen Trio. Dit gezelschap vindt zijn oorsprong in de feestband Lijn7 en stond eerder al op festivals als Paaspop, FestyLand & WiSH Outdoor. Komend jaar staan ze bij jullie in Heeze! De Heezer ArtiestenAvonden vinden plaats op 15,16, 22 en 23 februari in de Kraaientent. Kijk voor het exacte programma per avond op Kraaienvangers.nl.

Carnaval 2019
met Ronnie Ruysdael, Lamme Frans en StukTV!

De Spektakelmiddag betekent ook in 2019 weer 100% feestgarantie! De traditionele carnavalsmaandag wordt gekleurd door feestartiesten als Lamme Frans en Het Feestteam. Dit jaar mag ook een echten Golden Oldie niet ontbreken: niemand minder dan Ronnie Ruysdael, bekend van de Sjonnies, zal op zijn eigen karakteristieke wijze het podium betreden. Als klap op de vuurpijl zal ook Samantha Steenwijk Nederlandse smartlappen ten gehore brengen.

Meer berichten