Foto: Theo van Sambeek

De omgekeerde wereld voor DOSL

Jan Hurkmans

Derby DOSL-Sterksel

Daar waar DOSL vorige week nog met 10–2 verlies de bietenbrug opging, wonnen ze afgelopen zondag met 10–0 de derby tegen Sterksel.

Leende/Sterksel - DOSL opende sterk, het was duidelijk te zien dat ze iets goed te maken hadden na de fikse nederlaag tegen ONDO.

Eerste helft

Na 20 minuten was het al 3–0 in het voordeel van DOSL. Het was eerst Koen Noten die de bal in drie maal binnen wist te schieten. 1–0. Dezelfde minuut was het Jay Leuverink die de 2–0 binnen wist te tikken. En na 20 minuten wist Rick van Hooff (de buurter) zelfs de 3–0 binnen te schieten.

Toen was eigenlijk de wedstrijd al beslist, ook vanaf dat moment nam DOSL wat gas terug en kwam Sterksel iets beter in de wedstrijd. Sterksel, dat dit seizoen nog geen een keer het net wist te vinden, was er die zondagmiddag toch een paar keer dichtbij. Voor de rust was het Jeffrey Perts die van dicht bij in het zijnet schoot.

Tweede helft

Maar net na de rust had Sterksel de pech dat een bal op de paal belandde. In de tegen aanval was het DOSL dat op de lat kopte. Vanaf toen was er voor Sterksel geen houden meer aan.

Het was Koen Noten die een vloeiende aanval perfect in de hoek schoot 4 – 0. Na een uur spelen was het wederom Koen Noten die zijn derde wist binnen te schieten 5–0. Vanaf toen kwam Bram Thijsssen in het veld. Hij wist binnen 6 minuten maar liefst 6 keer te scoren: 6-0, 7-0 en 8–0. De wedstrijd werd toen even onderbroken door de scheidsrechter, vanwege commentaar vanuit het publiek.

Na een korte pauze was het wederom Bram Thijssen die de 9–0 binnen tikte. Na 87 minuten kwam zelfs ook nog de 10–0 op het score bord (helaas gaat het score bord na 9 goals weer naar de 0). Het was Robin Loeff die de 10–0 binnenschoot.

Meer berichten