Foto: Jurgen van Hoof

Loop mee met de SterkselCityRun

Sterksel - Op zondag 7 oktober wordt in Sterksel de tweede editie van de SterkselCityRun gelopen! Deze loop is ontstaan in een samenwerking tussen @Sterkselcity en Kempenhaeghe.

De SterkselCityRun bestaat uit een ronde van 5 kilmoeter die in 1, 2 of 3 keer gelopen kan worden. In het parcours wordt een letterlijke brug geslagen tussen het centrum van Sterksel en de nieuwe wijk Kloostervelden. De route voert de lopers door natuur, woonwijken en langs cultureel erfgoed van het dorp. Voor de allerkleinsten tot en met 12 jaar en bewoners van Kempenhaeghe wordt een specifiek parcours uitgezet, de zogenaamde: Kempy(Kids)Run, met een afstand van bijna 1 km. Voor alle afstanden van d e SterkselCityRun zijn prijzen te verdienen in 2 categorieën: dames en heren. Ook zal de top drie van de Kempy(Kids)Run gehuldigd worden. Zowel de start als de finish zijn voor Dorpshuis Valentijn (Valentijn 3, te Sterksel). De Kempy(Kids)Run start om 10.30 uur en zal voorafgegaan worden door een gezamenlijk warming-up door Pieter van Beekveld. De afstanden van de SterkselCityRun (5, 10 en 15 kilometer) zullen gezamenlijk starten om 11.00 uur.

Inschrijven kan via de website www.SterkselCity.nl/Run ( tot en met 6 oktober, 10.00 uur), of op de dag zelf tussen 09.30 uur en 10.30 uur (in Dorpshuis Valentijn). De Startnummers kunnen opgehaald worden op 7 oktober vanaf 10.00 uur.

Meer berichten