Elke woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur staan vrijwilligers klaar om er een gezellige middag van te maken.
Elke woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur staan vrijwilligers klaar om er een gezellige middag van te maken.

D'n Borch viert 10-jarig bestaan

Heeze - Woensdag 11 april vierden de bezoekers en vrijwilligers van D'n Borch, het 10-jarig bestaan van dit huiskamer-project.

Op deze speciale middag was er door de vrijwilligers een uitgebreide en heerlijke lunch bereid die ieder zich goed liet smaken.

Na afloop van de lunch ging de gezellige middag nog door met wat hapjes en drankjes en werd er met behulp van een plakboek terug gekeken op het 10-jarig bestaan. Zowel de bezoekers als de vrijwilligers kunnen met plezier terugkijken op een geslaagde viering van dit jubileum.

Nog steeds voorziet deze middag in de behoefte van senioren die elkaar willen ontmoeten. Elke woensdagmiddag (behalve tijdens schoolvakanties) tussen 14.00 en 16.00 uur staan vrijwilligers klaar om er een gezellige middag van te maken. Iedereen die zin heeft in een praatje of een spelletje, kan hier aanschuiven. En dit geldt voor iedereen die ook eens een vrijblijvend contact met anderen wil: kom naar de huiskamer D'n Borch, in de vergaderzaal van sporthal De Pompenmaker, Ten Borchwardlaan 32. Je leert andere mensen kennen en anderen leren jou kennen. Ook voor deze middag geldt: 'hoe meer zielen, hoe meer vreugde'.

Voor inlichtingen kunt u bellen met José Brants, telefoon 2262599.

Meer berichten