"Het is altijd gezellig en je leert nog eens iemand beter kennen."
"Het is altijd gezellig en je leert nog eens iemand beter kennen."

Gezellig en lekker in het Brouwershuis

11 april was weer het maandelijkse diner van Meet & Eat, deze keer in het Brouwershuis te Leende. Ongeveer 75 gasten schoven aan voor een heerlijk 3 gangen diner.

Leende - Meet & Eat organiseert 10 keer per jaar een diner voor 55 plussers uit Heeze, Leende en Sterksel. Er worden hier door alleengaanden en paren in een gezellige sfeer gegeten. De kosten voor het drie gangen diner bedragen 15,00 euro per persoon exclusief drankjes.

Hieronder de reactie van een van de trouwe deelnemers:

"Heerlijk toch, zo één keer per maand, midden in de week: geen boodschappen, koken of afwassen, maar eens aanschuiven met een grote groep anderen, in een willekeurige gelegenheid en altijd in de buurt. We zijn er welkom voor een bescheiden bedrag om elkaar te ontmoeten en eens zorgeloos te eten. Het is altijd gezellig en je leert nog eens iemand beter kennen. Al twee jaar draai ik mee langs zeer diverse eetgelegenheden die ons gastvrij welkom heten. Het is iedere maand een feestje bij Meet & Eat."

De komende 2 maanden worden de volgende diners door Meet & Eat georganiseerd:

9 mei Dorpshuis ' t Perron, hier verzorgt cateraar van Grunsven een heerlijk asperges diner 20 juni Hostellerie Vangaelen, Kapelstraat 48 te Heeze. Dit is de feestelijke afsluiting van het tweede jaar van Meet & Eat.

In september start Meet en Eat met haar derde jaar. Het organisatie team van Meet & Eat is druk bezig met de organisatie hiervan.

Voor meer informatie of reserveren voor het komende diner bij Meet & Eat kunt u terecht op onderstaande website:

meet-eat-heeze-leende.nl

Meer berichten