De week voorafgaande aan de collecteweek worden de enveloppes met brief waarop alle namen van de Goede Doelen, bij u bezorgd.
De week voorafgaande aan de collecteweek worden de enveloppes met brief waarop alle namen van de Goede Doelen, bij u bezorgd.

Samen naar een betere toekomst

Van 9 tot en met 12 april wordt de Goede Doelen Week in Heeze en in Leende gehouden. In deze periode worden de enveloppen, welke bezorgd zijn in de daar voorafgaande dagen, opgehaald.

HEEZE – LEENDE - In totaal doen 18 goede doelen mee in Heeze en 15 in Leende. In Leende wordt deze Goede Doelen Week nu voor de derde maal georganiseerd, Heeze doet voor de tweede keer mee. De week voorafgaande aan de collecteweek worden de enveloppes met brief waarop alle namen van de Goede Doelen, bij u bezorgd. Op de brief kunt u per goed doel aangeven hoeveel u wilt schenken. Geeft u een bedrag en specificeert u niet, dan wordt het bedrag dat u geeft, gedeeld en krijgen alle doelen een deel van uw bedrag. U bent niet verplicht aan alle goede doelen te geven. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om een éénmalige machtiging in te vullen (dit is mogelijk indien uw totaalbedrag hoger is dan 10 euro). Mocht u de collectant missen, u kunt tijdens openingstijden van 't Brouwershuis in Leende daar uw enveloppe afgeven tot en met 14 april. In Heeze kunt u tijdens openingstijden uw enveloppe nog tot en met zaterdag 14 april inleveren bij Kantoorboekhandel Lektura aan de Jan Deckersstraat 19a of de Wereldwinkel aan de Kapelstraat 24 in Heeze. De supermarkten AH, COOP en PLUS hebben de mogelijkheid geboden om statiegeld te doneren aan de lokale Goede Doelen Week.

De deelnemende
Goede Doelen:

Zowel Leende als Heeze: Kinderhulp, Prinses Beatrix Spierfonds, Reumafonds, KWF Kankerbestrijding, Het Nederlandse Rode Kruis, Alzheimer Nederland, Hersenstichting, Hartstichting, Amnesty International, NSGK, Nederlandse Brandwondenstichting, Longfonds, Nationaal Epilepsie Fonds, Nierstichting.

Alleen in Heeze: Fonds Verstandelijk Gehandicapten, Maag-Lever-Darm Stichting, Fond Verstandelijk Gehandicapten, Nationaal MS Fonds.

Alleen in Leende: Diabetes Fonds

Meer berichten