Reinold Wiedemeijer bij DOSL

Reinold Wiedemeijer, betaald voetbalscheidsrechter sinds 2003, is op zaterdag 27 januari te gast bij DOSL van 14.30 tot 17.00 uur met een boeiende lezing. Met behulp van wedstrijdbeelden zal Reinold zijn verhaal met veel humor doen. Ook zal hij vertellen over zijn buitenlandse wedstrijden en zijn belevenissen bij die clubs, het wereldje in Zeist, grappige anekdotes over zijn collega-arbiters en de geheimen in het stadion voor, tijdens en na de wedstrijd.

Leende - Wiedemeijer floot in mei 2003 zijn eerste wedstrijd voor de eredivisie. Sinds 2004 leidt hij ook de zwaardere duels in de eredivisie.
Hij was ook internationaal actief, als extra assistent (de vijfde en zesde official) of vierde official.

In november 2016 scheurde Wiedemeijer zijn hamstring tijdens een conditietest van de KNVB. Hierdoor floot hij ruim een jaar geen wedstrijden in het betaald voetbal. In december 2017 maakt hij zijn rentree.


Zogenaamde deskundigen

Er zitten zeker educatieve elementen in voor onze eigen arbiters maar ook voor alle spelers, leiders en trainers en de zogenaamde deskundigen langs de lijn.
Iedere belangstellende is van harte uitgenodigd in het clubhuis aan de Hans van Breukelenweg, voor een boeiende middag en een kijk in het leven van de scheidsrechter.

De komst van Reinold Wiedemeijer is mogelijk gemaakt door de Club van 100 van DOSL.

Meer berichten