Het Leendse Gilde Sint Catharina en Sint Barbara, ook wel 'De jong Schut van Leende' genoemd, houdt op zaterdag 9 september voor de 62ste keer haar jaarlijkse inzameling van oud ijzer. In de straten waar de vrijwilligers langs gaan krijgen de bewoners een folder in de brievenbus met meer informatie over de inzameling.

Leende - Bewoners van Leende die geen folder ontvangen hebben en wel oud ijzer willen inleveren, kunnen contact opnemen met Erik van Happen, telefoonnummer: 06-23189987, of het oud ijzer zelf afgeven op het verzamelterrein, tegenover café Roothans in Leende. Dat dient dan zaterdag te gebeuren vanaf half tien.

Inleveren

Om er zeker van te zijn dat het oude ijzer door het gilde wordt meegenomen, wordt men verzocht het pas aan de straat te zetten nadat het gilde heeft aangebeld.


Steunen

Rekening gehouden met de actuele milieuwetgeving is het niet toegestaan dat koelkasten, autobanden, olietonnen of oliehoudende apparaten gebracht of opgehaald worden. Inwoners die geen oud ijzer hebben, maar het gilde toch financieel willen steunen, kunnen dit meegeven aan één van de leden op de route of bij de verzamelplaats aan de Dorpstraat. De totale opbrengst zal ten gunste zijn van het gilde.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox