Foto: Goede Doelen Week

Goede Doelen Week Sterksel staat voor de deur

Sterksel - Het is weer zover, de tweede editie van de Goede Doelen Week Sterksel vindt dit jaar plaats van maandag 4 september tot en met vrijdag 8 september.

Na een succesvol eerste jaar zal er begin september in Sterksel weer gezamenlijk gecollecteerd worden voor de onderstaande doelen;

1. KWF kankerbestrijding,
2. Rode Kruis,
3. Nationaal Fonds Kinderhulp,
4. Maag Lever Darm Stichting,
5. Nierstichting,
6. Reumafonds,
7. Hartstichting

De op dit moment 25 collectanten en 7 kerngroepleden (één per goed doel), zullen gezamenlijk gaan collecteren voor bovenstaande goede doelen.

Op maandag 28 en dinsdag 29 augustus zal er in uw brievenbus een envelop worden gedeponeerd met daarin het formulier waarop de 7 goede doelen staan vermeld. Op dat formulier kunt u achter ieder goed doel zelf het bedrag aangeven wat u wilt doneren.
Het totaalbedrag voor alle 7 goede doelen samen stopt u met het ingevulde formulier in de envelop. Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 september tussen 18.00 en 20:00 uur komen de collectanten de gevulde envelop ophalen. U kunt deze dan zelf in de verzegelde collectebus stoppen.

Bent u niet aanwezig tijdens de collecte, dan kunt u van zondag 3 september tot en met vrijdag 8 september de gevulde envelop ook afgeven bij de Spar dorpswinkel. Ook daar is een collectebus van de Goede Doelen Week aanwezig.

Het wordt voor de goede doelen steeds moeilijker om collectanten te vinden. Door gezamenlijk te collecteren wordt het én leuker om te collecteren én door de krachten te bundelen hoeven er per collectant minder adressen gelopen te worden.
Het voordeel voor u is dat u maar één keer een collectant aan de deur krijgt in plaats van 7 keer per jaar.

Mocht u ook enthousiast zijn geworden door dit gezamenlijk initiatief en mee willen helpen, dan is uw hulp welkom, want vele handen maken licht werk.
Neem in dat geval contact op met Inge Scheepers via onderstaand telefoonnummer: 06-22920705

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox