Vele extra's op kermissen in Heeze-Leende

Van zaterdag 12 augustus tot en met dinsdag 15 augustus is het kermis in Heeze. Deze vindt plaats op het plein voor het gemeentehuis en in de gemeentehuistuin in Heeze. Van zaterdag 19 augustus tot en met woensdag 23 augustus is het kermis in Leende. Deze vindt plaats op het Marktveld in Leende.

Heeze-Leende - En dit jaar is er extra veel leuks te beleven, door nieuwe attracties en speciale elementen.

Kermis Heeze

Zaterdag: win fantastische prijzen in de gratis loterij. De trekking is op zaterdag om 19.30 uur bij de Polyp. Let op: je moet wel aanwezig zijn bij de trekking om te winnen. Maandag: 's middags komt clown Desalles de kermis op zijn kop zetten. Dinsdag: ontmoet Bruno Prent van Spangas en Giocatori, de acteur van Spangas en Giocatori. Er zijn twee meet&greets te vergeven, zie hiervoor de Facebookpagina van gemeente Heeze-Leende.

Attracties

Op het terrein komen de bekende attracties te staan, zoals het Lunapark, de botsauto's, de snelle Volcano power rupsbaan en de draaimolen. Voor de kinderen komt er een touwtjetrek en eendjes vissen, waarbij ze altijd prijs hebben. Nieuw dit jaar is de Bungy Jump voor kinderen. Daarnaast kan men aardige prijzen winnen bij de grijpkranen, het schuivenspel en de Big One.

Eten en drinken

Ook de inwendige mens hoeft niets te kort te komen, er is lekkers in overvloed. Een grote sortering oliebollen, allerlei snoepgoed, en uiteraard suikerspinnen en popcorn. En drankjes kan men drinken op het horecaterras op het kermisterrein.

Kermis Leende

Alle kermiszaken komen weer op hun vertrouwde plaats op het Marktveld te staan. Natuurlijk zijn er de bekende attracties als de botsauto's, de draaimolen en de Vulcano Power rupsbaan. Voor de kinderen staat er de lijntrek, terwijl de grijpkraantjes, de Big One en het bulldozer-schuiverspel aan de ouderen alle kansen bieden een aardig prijsje te winnen. Ook mogen de oliebollenkraam, suikerspin en de snoepwagen niet ontbreken. Om even bij te tanken na al die attracties. De Leendse kermis biedt plezier voor jong en oud.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox