Logo deparelvanbrabant.nl

Recreatief voetballen voor jongeren bij RKSV Sterksel

Sterksel - Na de lange complete lockdown zijn in maart weer de eerste trainingen voor senioren gestart. De spelers en trainer Peter Treffers zijn enorm blij dat er weer gestart wordt, al is dit helaas nog niet voor iedereen mogelijk. De oudere spelers zullen nog even geduld moeten hebben met groepstraining.

Naast het hervatten van de senioren trainingen, is er dit seizoen ook een flinke groep nieuwe junioren gestart bij RKSV Sterksel. De groep van voetballers tussen de 14 en 19 jaar heeft een Sterkselse achtergrond en vindt het leuk om lekker recreatief met elkaar te voetballen uit sociaal en sportief oogpunt. RKSV Sterksel helpt deze jongeren door de accommodatie en ballen beschikbaar te stellen, maar ook professionele ondersteuning vanuit de technische staf. Hiermee is de basis van RKSV Sterksel na uitbreiding in de jeugd ook bij de senioren weer flink verbreed.

Ben je tussen de 14 en 19 jaar oud en lijkt het je leuk om iedere week met leeftijdsgenoten lekker recreatief te voetballen? Dan ben je op donderdagen om 18:30 uur van harte welkom op sportpark de Hemelrasten in Sterksel.

Meer berichten