Logo deparelvanbrabant.nl


<p>De laatste uitgave verschijnt op woensdag 31 maart. Wij bedanken alle trouwe lezers van de Parel van Brabant. Namens de redactie.</p>

De laatste uitgave verschijnt op woensdag 31 maart. Wij bedanken alle trouwe lezers van de Parel van Brabant. Namens de redactie.

(Foto: )

De Parel van Brabant stopt

DPG Media heeft besloten per 1 april te stoppen met het uitgeven van De Parel van Brabant. Voor de trouwe lezer blijft het lokale nieuws onder meer beschikbaar via het Eindhovens dagblad en ED.nl. De inwoners van Leende ontvangen m.i.v. 1 april wekelijks het Valkenswaards weekblad. Adverteerders van deze krant kunnen in de toekomst nog steeds terecht bij DPG Media. De uitgever biedt een uitgebreid aanbod van nieuwsmerken en digitale advertentiemogelijkheden. Jan van Dun, algemeen directeur local media van DPG Media: “De markt ontwikkelt zich zo snel dat in veel steden en gemeenten nog slechts plaats is voor één huis-aan-huiskrant. Terwijl er soms wel drie zijn met allemaal dezelfde problemen.” Dit leidt tot allerlei bewegingen binnen de huis-aan-huiskranten. “Sommige titels worden verkocht, andere titels worden aangekocht. Wij passen ons bestaande portfolio aan en zetten verder in op het ontwikkelen van digitale mogelijkheden. Zo kunnen lezers ons nieuws vinden op digitale nieuwsmedia, zoals ED.nl of indebuurt.nl.”

De laatste uitgave verschijnt op woensdag 31 maart. Wij bedanken alle trouwe lezers van de Parel van Brabant. Namens de redactie.

Meer berichten