<p>Schrijfster Marjan Berk brengt op 4 oktober een bezoek aan &#39;t Perron.&nbsp;</p>

Schrijfster Marjan Berk brengt op 4 oktober een bezoek aan 't Perron. 

(Foto: )

Marjan Berk op bezoek in de bibliotheek van Heeze

De schrijfster Marjan Berk bezoekt Heeze op zondag 4 oktober op uitnodiging van Vrienden van de Bieb Heeze-Leende en Seniorenvereniging KBO Heeze.

Heeze - Marjan Berk werd in 1932 geboren in Zeist als Marie-Jeanne van Baaren. Ze werd bekend door cabaret, toneel, musical, film en televisie. In 1994 ontving zij de Televizierring voor de 66-delige tv-serie Vrouwenvleugel. In 1981 schreef zij haar eerste boek 'Nooit meer slank' waarna meer dan veertig romans, verhalen en kinderboeken volgden. In 2007 schreef ze Vertigo, een spannend verhaal over ouder worden, maar vooral over de vergezichten die het leven altijd weer voor je in petto blijken te hebben. Momenteel verzorgt ze columns in het Algemeen Dagblad, Eindhovens Dagblad en op YouTube vind je een gesproken column, opgenomen in corona-tijd. Verder is ze druk met haar volgende boek waar ze ook over zal vertellen. Vanwege de coronamaatregelen zijn er slechts 50 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. Boekhandel Lektura is aanwezig met boeken van de schrijfster, die zij zal signeren. In geval van grote belangstelling wordt bekeken of die middag een tweede sessie kan plaatsvinden.

Waar en wanneer
Zondag 4 oktober, 14.00 tot 16.00 uur. Dorpshuis ’t Perron in Heeze. Toegang: 10,00 euro per persoon. Aanmelden via: www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten

Mocht de voorstelling door aangescherpte maatregelen toch niet door kunnen gaan, dan wordt het geld teruggestort.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden