<p>Kapelaan Van der Donk vindt het belangrijk om mensen bij te staan op de scharnierpunten van hun leven en hoopt de parochianen te ontmoeten bij de vieringen, waarin hij mag voorgaan. </p>

Kapelaan Van der Donk vindt het belangrijk om mensen bij te staan op de scharnierpunten van hun leven en hoopt de parochianen te ontmoeten bij de vieringen, waarin hij mag voorgaan.

(Foto: )

Van der Donk benoemd tot kapelaan Nicasiusparochie

Heeze - Bisschop Mgr. de Korte heeft priester Hans van der Donk per 1 oktober benoemd tot kapelaan van de Nicasiusparochie.

Kapelaan van der Donk is in 2010 door Mgr. Hurkmans tot priester gewijd. In die tijd was hij werkzaam in de toenmalige Brigidaparochie te Geldrop. In 2011 heeft hij het pastoraat in de toenmalige parochie St. Martinus en St. Jan te Heeze op zich genomen. In die jaren heeft hij met veel plezier, enthousiasme en toewijding zijn pastorale arbeid verricht. Na korte tijd moest hij vanwege een nieuwe benoeming uit Heeze vertrekken.

Hij is benoemd tot kapelaan van heel de Nicasiusparochie en niet voor één specifieke kern. Kapelaan van der Donk zal actief zijn in alle geloofsgemeenschappen van de Nicasiusparochie te Geldrop, Heeze, Leende, Mierlo en Sterksel. Kapelaan van der Donk wil graag zijn vriendschap delen en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden