Warm op voor de Brabantsedag Thuisquiz door twee vragen te beantwoorden en maak kans op kaarten voor de Brabantsedag 2021.
Warm op voor de Brabantsedag Thuisquiz door twee vragen te beantwoorden en maak kans op kaarten voor de Brabantsedag 2021. (Foto: )

Warm op en win kaarten voor de Brabantsedag 2021

Warm op voor de Brabantsedag Thuisquiz van zaterdag 29 augustus en beantwoord twee 'oefenvragen'. De Parel van Brabant mag 5 setjes van 2 entreekaarten voor de Brabantsedag 2021 verloten onder de goede inzenders.

In samenwerking met het Maarheezerse Thuisvoordebuis organiseert de Brabantsedag komende zaterdag een avondvullend equiz-avond voor liefhebbers van het evenement. De Brabantsedag Thuisquiz is niet alleen bedoeld voor wagenbouwers, maar juist ook voor alle Brabantsedag-bezoekers, Heezenaren en andere enthousiastelingen.

De quiz duurt van 19.30 uur tot 22.30 uur, met aansluitend een afterparty. In teams van maximaal 6 personen wordt er gestreden voor leuke Brabantsedag-prijzen, waarbij zelfs exclusieve Brabantsedag VIP-arrangementen voor de volgende editie te winnen zijn. Meer informatie over de Brabantsedag Thuisquiz en het inschrijven van teams:

brabantsedag.nl/thuisquiz

Winactie

De Parel van Brabant mag 5 setjes van 2 toegangskaarten voor de 63e Brabantsedag op 29 augustus 2021 verloten. Kans maken? Beantwoord de onderstaande quizvragen en stuur ze in via www.brabantsedag.nl/winactie.

Vraag 1: Hoeveel wagenbouwersgroepen trekken er in 2021 door de straten van Heeze?

Vraag 2: Het thema van Brabantsedag 2021 verwijst naar de kunst van het verven, schilderen. Wat is de volledige titel van het thema?

Winnaars krijgen per e-mail bericht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden