De volgende Brabantsedag is op zondag 29 augustus 2021. (foto: Malou Evers)
De volgende Brabantsedag is op zondag 29 augustus 2021. (foto: Malou Evers) (Foto: Malou Evers)

Met de thuisquiz toch noghet Brabantsedag-gevoel

Thuisquiz

Dit jaar geen grootste theaterparade. Om het saamhorige Brabantsedag-gevoel vast te houden en te delen is er wél de Brabantsedag Thuisquiz op zaterdag 29 augustus. Een gezellige speelavond voor iedereen die de Brabantsedag een warm hart toedraagt.

Heeze - Thuis voor de buis krijgen deelnemers en publiek een avondvullende spelshow gepresenteerd met vragen over ruim zestig jaar Brabantsedag, met feiten, fabels, foto’s en film van voorgaande parades. De quiz duurt van 19.30 tot 22.30 uur met aansluitend een afterparty.

De Brabantsedag Thuisquiz is voor iederéén: wagenbouwers, vrijwilligers, Heezenaren en alle Brabantsedag-bezoekers en -fans. Men hoeft absoluut geen expert te zijn, liefhebber is voldoende.

Een team bestaat uit maximaal zes personen. Maar alléén meedoen kan ook. Bij inschrijven – brabantsedag.nl/thuisquiz - kun je je team koppelen aan een wagenbouwersgroep, zodat je voor die groep meestrijdt. Je kunt meedoen voor een wagenbouwersgroep (nummers 1 tot en met 16), voor de groep Vrijwilligers (17) en de groep Brabantsedag Bezoekers (18).

Je inschrijving bestaat uit het nummer van de groep waarvoor je deelneemt gevolgd door de naam van je team (bijvoorbeeld 3Kenners). De punten die je scoort, tellen mee voor die specifieke (wagenbouwers)groep en zo strijden de achttien groepen tegen elkaar.

Deelname kost 10 euro per team van maximaal 6 personen. De opbrengsten van de Thuisquiz worden - na aftrek van de productiekosten - verdeeld onder de wagenbouwersgroepen. Ook krijgen deelnemers en kijkers tijdens de uitzending de gelegenheid om via Geef.nl een vrijwillige bijdrage over te maken. Ook deze opbrengsten worden verdeeld onder de wagenbouwersgroepen.

VIP-arrangement

Alle teams strijden per speelronde om leuke Brabantsedag-cadeautjes en in de eindscore zelfs om exclusieve Brabantsedag VIP-arrangementen 2021.

Deze Brabantsedag Thuisquiz wordt gemaakt in samenwerking met Thuisvoordebuis uit Maarheeze.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden