• Alles

Gratis proefles Taoist Tai Chi Geldrop

woensdag 22 januari 9:45 t/m 11:45 uur

iemand van de instructeurs

Beginnerscursus Taoist Tai Chi kunsten in Geldrop

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi start in Geldrop met een nieuwe beginnerscursus Taoist Tai Chi kunsten. Kom langs tijdens ons Open Huis met gratis introductie op woensdag 22 januari in Wijkgebouw Den Akert, Eikelaar 2A van 09:45 tot 11:45 uur. De lessen worden wekelijks gegeven op dezelfde dag en tijd, aanmelden is niet nodig. Iedereen is altijd welkom voor een gratis proefles.

Ontdek omdat het werkt

Tijdens de cursus wordt kennis gemaakt met de vorm en wordt de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van de tai chi. De rustig uitgevoerde, zachte bewegingen zijn voor iedereen geschikt. Doe mee met een proefles en ontdek op wat voor manier deze eeuwenoude Chinese bewegingskunst de gezondheid kan helpen.

Positief effect op de gezondheid

Beoefening van Taoist Tai Chi kunsten geeft rust en maakt het lichaam sterk en flexibel. Het begint heel simpel met het volgen van het voorbeeld van de instructeur, en al snel zijn de interne effecten merkbaar op spieren, pezen, botten en organen. Het is een manier van bewegen, die stilte en balans brengt en het lichaam aanzet tot natuurlijk herstel.

Wereldwijd

Fung Loy Kok Taoist Tai chigeeft les op 30 locaties in Nederland. Elke deelnemer is welkom op al deze leslocaties. Dit geeft de mogelijkheid om meermaals per week te oefenen.

Kijk op www.taoist.nl voor de lestijden en -dagen van locaties in Nederland


deel deze activiteit

Locatie

Den Akert
Geldrop
Eikelaar 2a 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden